top of page

Znáte ePortál České správy sociálního zabezpečení?

Nová online služba ePortál, spuštěná Českou správou sociálního zabezpečení (ČSSZ) dne 14. ledna 2024, přináší významné zlepšení v digitální komunikaci mezi OSVČ a Územními správami sociálního zabezpečení. Tato inovativní platforma umožňuje OSVČ snadný přístup k důležitým informacím aktuálním stavu pohledávek, vyúčtování přehledu o příjmech a výdajích a další údaje. Díky této službě již ČSSZ nebude zasílat tištěné roční vyúčtování záloh na pojistné poštou.


Pro přihlášení do této služby lze využít identitu občana nebo přihlašovací údaje k datové schránce. Dále je možné zplnomocnit například daňového poradce, který může OSVČ zastupovat.


Stav pohledávek na pojistném, penále a pokutách OSVČ


Jedním z hlavních benefitů nové online služby je možnost získat informace o stavu pohledávek, penále a pokut OSVČ. Uživatelé mohou platit prostřednictvím QR kódu, zkontrolovat aktuální stav splátkového kalendáře nebo získat informace o posledním zpracovaném přehledu o příjmech a výdajích.



O účetnictví OSVČ se postaráme


Jsme připraveni vám poskytnout kvalitní účetní služby a také moderní a pohodlný způsob komunikace s úřady. Jsme tu, abychom vám usnadnili správu vašich financí a zajistili, že vše bude v souladu s aktuálními zákony. Neváhejte nás kontaktovat!

12 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page